CO TO ZNACZY AKTYWACJA ORZECHÓW?
CO TO ZNACZY AKTYWACJA ORZECHÓW?

Nie ma to jak poranek z miską ciepłej owsianki🥰podanej z owocami, pestkami, jogurtem roślinnym i aksamitnym kremem orzechowym! ⠀
A jeszcze lepiej, gdy produkty, z których ją przygotowujemy, odznaczają się wysoką jakością i zawartością składników odżywczych✅Takim produktem jest KREM ORZECHOWY, stworzony z aktywowanych migdałów i orzechów nerkowca. ⠀

CO TO ZNACZY AKTYWACJA ORZECHÓW?
To proces kiełkowania nasion, które umieszcza się w odpowiednich warunkach: temperatury, wilgotności i oświetlenia. Proces kiełkowania przerywa się po zajściu zmian biochemicznych w orzechach, przed pęknięciem skorupki nasienia, co skutkuje podwyższeniem ich wartości odżywczej, inaktywacją substancji antyodżywczych oraz polepszeniem strawności. ⠀
Niemoczone orzechy zawierają inhibitory enzymów, które zabezpieczają je przed zbyt wczesnym kiełkowaniem. Aktywacja to inaczej rozkład tych inhibitorów. ⠀

Dzięki starannej selekcji surowców i odpowiednim ich przygotowaniu, KREMY MY RAW JOY są niezwykle aksamitne i lejące🤩a ich smak to gwarancja świetnej jakości.



📸 krupniczeq

Po ciekawe inspiracje kulinarne oraz mnóstwo ciekawostek ze świata dietetyki i sportu zapraszamy na nasz Instagram oraz Facebook!

WYBIERZ Producenta

Bezpieczne połączenie
protokołem SSL

Bezpieczne i szybkie
płatności online

Błyskawiczna wysyłka
Twoich zakupów

Copyright 2020 © SilaRoslin.pl
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl