TRUSKAWKOWO-CZEKOLADOWE BABECZKI
TRUSKAWKOWO-CZEKOLADOWE BABECZKI

Kombinacja 🍓+🍫 ….. kto uwielbia tak samo jak my?⁠

⁠⁠

Składniki:⁠

150 g posiekanej ciemnej czekolady⁠

1 łyżka oleju kokosowego⁠

3 łyżeczki KREMU TRUSKAWKOWO-MIGDAŁOWEGO

3 łyżeczki KREMU KARMELOWEGO

3 łyżeczki dżemu malinowego⁠

Przygotuj silikonowe formy na babeczki. Rozpuść posiekaną czekoladę, dodaj olej kokosowy i wymieszaj. Użyj połowy czekolady, aby wyłożyć dno każdej babeczki, a następnie włóż do lodówki, aby się schłodziła. Po kilku godzinach nałóż 1-2 łyżeczki jednego z kremów do smarowania My Raw Joy i dżemu malinowego. Rozłóż resztę roztopionej czekolady na wierzch i wstaw z powrotem do lodówki na co najmniej godzinę. 

 

📸 myrawjoy _staywell_

Po ciekawe inspiracje kulinarne oraz mnóstwo ciekawostek ze świata dietetyki i sportu zapraszamy na nasz Instagram oraz Facebook!

WYBIERZ Producenta

Bezpieczne połączenie
protokołem SSL

Bezpieczne i szybkie
płatności online

Błyskawiczna wysyłka
Twoich zakupów

Copyright 2021 © SilaRoslin.pl
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl