MARCHEWKOWE CIASTECZKA
MARCHEWKOWE CIASTECZKA

MARCHEWKOWE CIASTECZKA - bez glutenu, białego cukru, laktozy, wegańskie!

 

 

Składniki:

- 150 g startej marchewki

- 50 g płatków owsianych bezglutenowych

- 50 g płatków jaglanych

- 70 g słonecznika

- 20 g lnu

- ok. 50 g waniliowego białka roślinnego RITUAL

- 70 g oleju rzepakowego

- sok z połówki cytryny

- cynamon

- woda

 

1) Płatki owsiane i jaglane rozdrobnić w blenderze.

2) Do płatków dodać startą marchewkę, słonecznik, len, cynamon, olej, białko i sok z cytryny. Możesz dodać jeszcze jakiegoś słodzika jeśli lubisz mocno słodkie wypieki.

3) Dokładnie wymieszaj i dodaj trochę ciepłej wody aby uzyskać konsystencję, z której da się formować ciastka.

4) Ciasteczka piec w 180'C przez ok. 30 minut.

 

 

📸 fit_candypandas


Po ciekawe inspiracje kulinarne oraz mnóstwo ciekawostek ze świata dietetyki i sportu zapraszamy na nasz Instagram oraz Facebook!

WYBIERZ Producenta

Bezpieczne połączenie
protokołem SSL

Bezpieczne i szybkie
płatności online

Błyskawiczna wysyłka
Twoich zakupów

Copyright 2021 © SilaRoslin.pl
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl