Z racji pięknej wiosny i powoli zbliżającego się lata celebrujemy słoneczną pogodę domowej produkcji LODAMI CZEKOLADOWYMI, idealnymi na każdą okazję i każde kubki smakowe! ⠀
⠀
Składniki↓ ⠀
1 szklanka waniliowego napoju migdałowego ⠀
½ szklanki mrożonego awokado ⠀
1 łyżka COLLAGREEN o smaku czekoladowym ⠀
2 łyżeczki kakao w proszku ⠀
½ łyżeczka płynnej stewii (lub innego słodzika) ⠀
ekstrakt waniliowy ⠀
⠀
Wykonanie↓ ⠀
Wszystkie składniki zmiksować w blenderze kielichowym na gładkie, puszyste lody. Serwować od razu z dowolnymi dodatkami lub schować do zamrażarki i podać po kilku godzinach. ⠀
⠀
Smacznego!⠀
⠀