GRZYBY ADAPTOGENNE - cordyceps, lion’s mane, reishi, chaga!
Jak stosować grzyby adaptogenne?
Dodać jedną łyżeczkę proszku INLIFE (2,5 g) raz lub dwa razy dziennie do ulubionego smoothie, soku lub przepisu.
Czy grzyby adaptogenne można spożywać w nieograniczonych ilościach?
Rekomenduje się nie przekraczać zalecanej dawki. Suplement diety nie zastępuje zbilansowanej i zróżnicowanej diety.
Kto nie powinien stosować grzybów adaptogennych?
Dzieci poniżej 3 lat, kobiety w ciąży lub karmiące piersią, a także osoby z chorobami autoimmunologicznymi.
Jakie są ograniczenia w stosowaniu grzybów adaptogennych?
Produkt nie powinien być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników.
Czy grzyby adaptogenne zawierają substancje pobudzające, sztuczne konserwanty, gluten lub cukier?
Nie zawierają efedryny, kofeiny, glutenu, konserwantów, barwników ani cukrów.
Jakie są skutki uboczne stosowania grzybów adaptogennych?
Stosowanie jest bezpieczne, u wrażliwych osób mogą wystąpić łagodne problemy trawienne lub reakcje skórne, które zwykle ustępują po kilku dniach przyjmowania.
Jak przechowywać produkt po otwarciu?
Przechowywać w temperaturze do 25 ° C. Trzymać poza zasięgiem dzieci. Mieszankę należy chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych i źródeł ciepła.
Gdzie rosną i skąd pochodzą grzyby adaptogenne?
W 100% rosnące, produkowane i pakowane w UE. Kraj pochodzenia: Słowenia.
Jakie certyfikaty znajdują się na opakowaniu?
Bezglutenowy, wegański, produkt z upraw ekologicznych.