TRUSKAWKOWY KOKTAJL BIAŁKOWY
Przepis jest wręcz banalny, ale kiedy spróbowałam tego połączenia wiedziałam, że muszę się z Wami podzielić dokładną recepturą. Tak przygotowany koktajl smakuje wyśmienicie!
Zaliczam go do jednego z najlepszych. Jego struktura jest bardzo puszysta - jakby piankowa - pewnie za sprawą mrożonych truskawek, które są tu nieodzowne. Banan nadał z kolei słodyczy i kremowości, podobnie jak mleko.
Całość dopełnia wysokiej jakości białko wegańskie od Siła Roślin, o którym więcej przeczytacie także w dzisiejszym wpisie.
Składniki
- 1 szklanka mrożonych truskawek
- 1 świeży banan
- 1 miarka wegańskiego białka PREMIUM o smaku czekoladowo-waniliowym
- 350 ml mleka kokosowego
Wykonanie
Wszystkie składniki przełóż do miksera i zmiksuj na gładką masę!
Przepis i zdjęcie: Zdrowie na języku
WYSOKIEJ JAKOŚCI BIAŁKO WEGAŃSKIE PREMIUM:
https://silaroslin.pl/…/Bialko-weganskie-PREMIUM-Superf…/109